bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

6.800

Kr. / måned

1-værelses lejlighed i 2500 Valby

Elstarvej, 2500 Valby

6.800

Kr. / måned

1 Værelse

1 Toilet

39 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Akeleje Hus er en ejendom på 18. etager beliggende i hjertet af Grønttorvet i Valby. Ejendommen rummer 189 studieboliger fordelt på 1- og 2-værelses lejligheder med indflytning d. 15. september 2019. For at komme i betragtning til en af disse lækre studieboliger er det et krav at du er mellem 18-35 år samt studieaktiv og minimum har 2 semestre tilbage af din uddannelse på indflytningstidspunktet. Lejlighederne indrettes med hvidt moderne Tvis Køkken, kogeplade, mikroovn og køleskab med fryseboks. Badeværelserne indrettes med seperat brus samt væghængt toilet og hvidt bademøbel. Der er gulvvarme overalt i lejlighederne.
I stueetagen finder du fælleskøkken, hvor du sammen med dine naboer kan tage en pause fra studiet og hygge omkring madlavningen. Der vil være mulighed for cykelparkering i kælderen, hvor der ligeledes forefindes depotrum til de lejligheder som ikke har depotrum i kælderen eller på deres etage. På 16. etage og 18. etage finder du de fælles tagterrasser, hvorfra udsigten er ubeskrivelig smuk. På 17. etage indrettes der en sky-lounge, hvor du kan medbringe studiebøgerne og læse med byens nok smukkeste udsigt
Med en studiebolig i Akeleje Hus, bliver du en del af den nye grønne bydel, Grønttorvet, i Valby. Ejendommen har en attraktiv belliggenhed ud mod den nye Gønttorvspark med frugttræer og oaser der indbyder til afslapning og samvær, og er opbygget med frodige taghaver i flere niveauer, så parken både kan opleves helt tæt på og ses langt væk. Fra tagteressen i Akeleje Hus’ krone kommer du på toppen af byen og får den smukkeste udsigt. Det er et studieliv med stil!
OBS. Billederne er taget i vores prøveboliger.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

9/04 - 2019

BOLIGAREAL

39 m2

LEDIGT

Fra d. 15/09 - 2019

FACALITETER

Have - Kælder

PRISER

HUSLEJE

6.800 KR

FORBRUG

Varme: 300 KR

DEPOSITUM

20.400 KR

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Elstarvej,

2500 Valby