bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

3.500

Kr. / måned

Værelse udlejes i 4000 Roskilde

Dommervænget, 4000 Roskilde

3.500

Kr. / måned

1 Værelse

1 Toilet

15 m2

Tilladt

Beskrivelse

Søger roommate mellem 20-26 år, uden husdyr. Stort, lyst værelse til leje i delelejlighed. Fælles køkken og bad.
Tæt på centrum og station samt indkøbsmuligheder.
Lidt om mig: Jeg er en stille og rolig fyr på 23 år der bor i Roskilde og studerer på AAU-CPH. Jeg nyder at ses med venner/veninder, slappe af, læse, høre musik blandt meget andet. Jeg forventer at min roommate er fornuftig, økonomisk stabil, ansvarlig, pålidelig og generelt er et sødt og rart menneske.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Værelse

INDRYKKET

14/06 - 2019

BOLIGAREAL

15 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Husdyr

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

3.500 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

Ikke oplyst

FORUDBETALT LEJE

2 KR

Dommervænget,

4000 Roskilde