Privatlivs- og cookiepolitikHjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling


Med din tilladelse kan vi og vores partnere bruge præcise geoplaceringsoplysninger og identifikation gennem enhedsscanning. Du kan klikke her for at acceptere vores og vores partneres behandling, som beskrevet ovenfor, og på vores politik sider


Læs mere her

Intet billede

3.500

Kr. / måned

Kælderværelse

Langelinie, 5230 Odense M

3.500

Kr. / måned

1 Værelse

1 Toilet

20 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Kælderværelse med tekøkken til udlejning - fælles bad med hjemmeboende barn pris 35ookr tæt OUH og i Odense M Værelse i kælder med tekøkken. I forbindelse med Tekøkkenet har ejer en vaskemanskine/tørretumbler som bruges af ejer et par gange om ugen. Badeværelset skal deles med hjemmeboende barn. Fri WIFI Send et par om dig selv ! Værelset er ikke godkendt til beboelse. Værelset har klinker, gulvvarme samt et fast skab med skydelåger.

Lås

Kontakt udlejer I DAG

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Værelse

INDRYKKET

9/01 - 2020

AREAL

20 m2

LEDIGT

Fra d. 15/01 - 2020

FACALITETER

Kælder

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

3.500 KR

FORBRUG

DEPOSITUM

7.000 KR

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Langelinie,

5230 Odense M

BYENS BRO, ODENSE

Værelse i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 176.683 indbyggere (2017).
Byen ligger ved Odense Å, cirka 3 kilometer syd for Odense Fjord.

Odense er stiftsby og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt. Selv om Odense ikke er hjemby for administrationen i Region Syddanmark, er byen den suverænt største i regionen.

Odense har Danmarks næststørste hospital – efter Rigshospitalet – Odense Universitetshospital (OUH). Den er hovedby i Odense Kommune.