bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

16.000

Kr. / måned

2-værelses lejlighed i 2830 Virum

Hummeltoftevej, 2830 Virum

16.000

Kr. / måned

2 Værelser

1 Toilet

86 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

130 nyopførte lejligheder til leje i Virum
Kom til åbent hus hver søndag fra kl. 10-11 i prøveboligen beliggende på Hummeltoftevej 6, 5. tv., 2830 Virum. (I PÅSKEN ER ÅBENTHUS RYKKET TIL MANDAG D. 22/4.)


Fra fordelingsentréen i entréen bliver man med det samme taget imod af en hyggelig og hjemlig atmosfære. Efter at have hængt jakken op på en knage fortsætter turen ind i det store køkkenalrum med stue, der må siges at være boligens ubestridte hjerterum. De flotte, lyse plankegulve er med til at reflektere det blændende dagslys flot op på de hvide vægge, og man fornemmer straks den lette og luftige følelse der fylder rummet. I Svanekøkkenet er der åbent og moderne kvalitetsløsninger. Her er alt i hårde hvidevarer og grebsløse moduler i et stilrent, nordisk design. Aftensmaden kan nydes i alrummets rammer, og efterfølgende kan familien i samlet flok gå over til stuens sofagruppe alt imens yndlingsprogrammet ruller over tv-skærmen. Værelses afdelingen findes i modsatte side af lejlighederne og har alle store vinduespartier. Det par super lækre badeværelser med Svanemoduler, væghængt toilet og brus, og gulvene er belagt med flotte fliser.


Hummeltofteparken opføres med fokus på bæredygtighed og kvalitet. Alle ejendomme står med flotte murstensfacader og grønne tage. Som fællesareal har man et lækkert gårdrum med frodig beplantning mellem blokkene, hvor områdets børn eller børnebørn har mulighed for at komme hinanden ved.


Området er særdeles naturskønt, med stisystemer der guider dig til Åmosen, Mølleåen, Sorgenfri Slotspark eller en af de store søer.
Man befinder sig helt centralt i Sorgenfri tæt på både station, torv, skole, boldklub, tennisklub og gymnasium i kort afstand. Der er ikke det du ikke kan finde her, og har du alligevel behov for en større indkøbstur ligger Lyngby centrum ikke mere end 5 minutters kørsel væk.


Der er elevator og kælderrum til alle lejligheder.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

24/05 - 2019

BOLIGAREAL

86 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Elevator - Have - Kælder

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

16.000 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

48.000 KR

FORUDBETALT LEJE

16.000 KR

Hummeltoftevej,

2830 Virum