bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

16.500

Kr. / måned

2-værelses lejlighed i 2900 Hellerup

Tranevænget, 2900 Hellerup

16.500

Kr. / måned

2 Værelser

1 Toilet

80 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Lækker 2 værelses lejlighed med perfekt beliggenhed blot 50 meter fra Strandvejen i Hellerup. Du er derfor tæt på gode indkøbsmuligheder, skønne rekreative områder og ikke mindst vandet. Lejligheden er placeret lige mellem Charlottenlund Fort, Hellerup Havn og Hellerup strandpark, som alle kan nås på blot 10 minutters gang.

Boligen byder på skøn herskabelig charme, med hvide sprossevinduer, rødt tegltag, fine detaljer og en skøn udsigt. I boligen finder du en god planløsning og et gennemgående smukt udført arbejde med detaljer som diskret dekoreret stukloft, radiatorskjulere og et smukt sildebensparket i stuen, hvor du også finder en elegant åben pejs og karnap med flot udsigt til stien, der fører ned til Strandvejen.

Stuen byder på masser af rummelighed, der vil derfor være plads til både at indrette spise- og hyggeområde evt. med en spiseplads i karnappen og en sofagruppen foran pejsen. Lejlighedens soveværelse byder på et stort integreret garderobeskab og udsigt til den fælles gårdhave, samt adgang til badeværelse med badekar. Foruden stue og soveværelser tilbyder lejligheden også et lyst køkken med opvaskemaskine og udsigt til gårdhaven. Derudover finder du et gæstetoilet i forbindelse med entréen.

En lejlighed du bestemt vil elske, hvis du er til herskabelig charme med kort afstand til alting, selv specialforretninger som restaurationer og cafeer.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

14/05 - 2019

BOLIGAREAL

80 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Have

PRISER

HUSLEJE

16.500 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

49.500 KR

FORUDBETALT LEJE

16.500 KR

Tranevænget,

2900 Hellerup