Privatlivs- og cookiepolitikHjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling


Med din tilladelse kan vi og vores partnere bruge præcise geoplaceringsoplysninger og identifikation gennem enhedsscanning. Du kan klikke her for at acceptere vores og vores partneres behandling, som beskrevet ovenfor, og på vores politik sider


Læs mere her

Intet billede

12.700

Kr. / måned

2-værelses lejlighed i 5000 Odense C

Munke mose alle, 5000 Odense C

12.700

Kr. / måned

2 Værelser

1 Toilet

94 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

2-værelses lejlighed i 5000 Odense C, udlejes snarest. Lejlighedens bebyggede areal er på: 94 m2. Lejligheden indeholder flg. facaliteter: Køkken/alrum - Badeværelse - Opvaskemaskine - Vaskemaskine - Hvidevarer. Beliggenheden har følgende elementer: Centrum. Huslejen er 12.700 kr. pr. måned.

Lås

Kontakt udlejer I DAG

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

29/09 - 2020

BOLIGAREAL

94 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Køkken/alrum - Badeværelse - Opvaskemaskine - Vaskemaskine - Hvidevarer

BELIGGENHED

Centrum

PRISER

HUSLEJE

12.700 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

Ikke oplyst

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Munke mose alle,

5000 Odense C

BYENS BRO, ODENSE

Lejlighed i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 176.683 indbyggere (2017).
Byen ligger ved Odense Å, cirka 3 kilometer syd for Odense Fjord.

Odense er stiftsby og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt. Selv om Odense ikke er hjemby for administrationen i Region Syddanmark, er byen den suverænt største i regionen.

Odense har Danmarks næststørste hospital – efter Rigshospitalet – Odense Universitetshospital (OUH). Den er hovedby i Odense Kommune.