bolig
bolig
bolig
bolig

8.820

Kr. / måned

2-værelses lejlighed i 8000 Aarhus C

Dirch Passers Gade, 8000 Aarhus C

8.820

Kr. / måned

2 Værelser

1 Toilet

63 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Trianglen er en arkitektonisk smuk karrebebyggelse ved det gamle godsbaneareal. Lejlighederne beliggende på Dirch Passers Gade og byder på både 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses boliger.

Trianglen ligger i hjertet af Aarhus nye kreative brokvarter, Trekanten. Her kommer du til at bo tæt på Aarhus midtby, indkøbsmuligheder samt uddannelsessteder, som danner de bedste rammer for en hverdag, uanset om du er single, studerende, et par eller en familie. Boligerne fremstår indbydende med store vinduesparter, lyse trægulve og et fantastisk lysindfald. Ydermere har lejlighederne sydvendte altaner, hvor solen kan nydes langt ud på aftentimerne. Alle lejligheder har gulvvarme overalt og én eller to altaner. Dertil en funktionel indretning med entré, værelser, badeværelse og køkken/stuealrum. Køkkenet står stilrent med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er grå klinker med hvide vægge samt med vaskesøjle. Indretningen er delevenlig og alle kvadratmeterne er godt udnyttet. Fra begge opgange får du, som kommende lejer, direkte adgang til den store fælles tagterrasse samt orangeri, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Godsbanen. Gårdrummet i Trianglen etableres, så det indbyder til fællesskab og leg for både børn og voksne.

Vi holder åbent hus hver søndag kl. 13.00-14.00 på en af vores lejligheder i Dirch Passers Gade, 8000 Aarhus C. Kontakt os for mere information om åbent hus, hvor du har mulighed for at se og reservere din nye lejlighed!

Billederne i denne annonce er fra en prøvelejlighed og derfor ikke den pågældende bolig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

2/06 - 2019

BOLIGAREAL

63 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

BOLIGFORHOLD

Delevenlig

FACALITETER

Altan

PRISER

HUSLEJE

8.820 KR

FORBRUG

Varme: 473 KR

DEPOSITUM

26.460 KR

FORUDBETALT LEJE

8.820 KR

Dirch Passers Gade,

8000 Aarhus C