bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

8.050

Kr. / måned

2-værelses lejlighed i 8240 Risskov

Brassøvej, 8240 Risskov

8.050

Kr. / måned

2 Værelser

1 Toilet

61 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

RISSKOV ENGPARK
Stor delevenlig 2 værelses
Velkommen til Risskov Engpark. Risskov nye og meget repræsentative bydel.

home udbyder nu disse store delevenlige 2 værelses lejligheder, skønt beliggende omkring indkøb, bus ind mod Aarhus C, den kommende letbane og meget mere. Boligerne her er altså ideelle som delebolig for f.eks. de studerende.

Du bydes først velkommen i boligens rummelige køkken med skønt lysindfald fra de store gulv til lofts vinduer. Her lyst køkken udstyrret med køle-/fryseskab, ovn, kogeplade, emhætte samt opvaskemaskine. Her er ligeledes plads til fælles spiseplads.

Fra køkken er der adgang til boligens 2 rummelige værelser. Ligesom resten af boligen er her godt med lys og installeret gulvvarme.

Boligens badeværelse er med pæne lyse klinker samt vaskemaskine og tørretumbler. Boligen er også indrettet med depotrum med plads til opbevaring.

Boligerne har et fælles gårdareal som kan bruges af alle beboerne. Foruden dette skønne gårdareal, så er der på ejendommens 3. sal 2 store tagterrasser hvor solen kan nydes alle døgnets lyse timer.

Nedenfor ejendommen er der parkering for byde cykler og biler. På samme areal er indgangen til Rema1000, så indkøb ligger lige i bunden af ens egen opgang. På den anden side af ejendommen er der busstop med busser mod Aarhus og omegn. Også letbanen får et stop tilknyttet området omkring Risskov Engpark.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

9/06 - 2019

BOLIGAREAL

61 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

BOLIGFORHOLD

Delevenlig,Delebolig

PRISER

HUSLEJE

8.050 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

24.150 KR

FORUDBETALT LEJE

8.050 KR

Brassøvej,

8240 Risskov