bolig
bolig
bolig

4.830

Kr. / måned

2-værelses lejlighed i 9500 Hobro

Vestergade, 9500 Hobro

4.830

Kr. / måned

2 Værelser

1 Toilet

66 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Regulær og rummelig 3 værelses lejlighed, med central beliggenhed ved banegården i Holstebro.
Lejligheden indholder entré, lyst køkken med nye hvidevarer, stor stue, to gode og rummelige værelser samt pænt renoveret badeværelse. Stuklofter, lakeret plankegulve, højt til loftet, kabel TV m.m.
Lejligheden kan eventuelt anvendes som dele lejlighed.
Hyggelig 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Struer.
Indeholder køkken med spiseplads, badeværelse, soveværelse samt stor og hyggelig stue, med loft til kip. Køkken og badeværelse er af ældre dato!
3 vær. lejlighed med central beliggenhed, overfor banegården i Struer.
Lejligheden indeholder entré, køkken, pænt badeværelse, stor dobbelt stue samt stort værelse med faste skabe. Der er desuden et opbevaringsrum i forbindelse med køkkenet.
OBS! Det er således ikke en regulær 3 værelses lejlighed, eftersom der er ét værelse og to stuer (dobbeltstue). Mulighed for opdeling af spisestue og opholdsstue.
2 værelses lejlighed, med køkken i åben forbindelse med en hyggelig stue, pænt nyere badeværelse samt soveværelse. Der er skråvægge i lejligheden og desuden loft til kip i stuen, som giver et hyggeligt indtryk.
Lejligheden er beliggende i rolige omgivelser.
Hyggelig 2 værelses stuelejlighed, med nyt køkken og bad. Køkken i åben forbindelse med hyggelig stue, mindre soveværelse samt badeværelse.
Lejligheden er beliggende centralt i Nykøbing M., men alligevel i rolige omgivelser. Den er, pga. størrelse og pris, særdeles egnet til den enlige studerende m.v.. Forhør nærmere.
Pæn 3 værelses lejlighed, beliggende i ejendom opført i spændende spansk byggestil!
Lejligheden indeholder entré, køkken i åben forbindelse med stue, pænt badeværelse samt to gode værelser. Desuden hems/depotrum på 1. sal på 11m2 (dette areal er ikke indeholdt i lejlighedens m2). Der er fra stuen udgang til egen aflukket og rummelig terrasse/gårdhave.
En lækker lejlighed med rigtig mange flotte og specielle detaljer!
Bemærk venligst at ovn og kogeplader er udskiftet, i forhold til hvad man kan se på billederne!
Pæn 3 værelses lejlighed, beliggende i ejendom opført i spændende spansk byggestil!
Lejligheden indeholder entré, køkken i åben forbindelse med stue, pænt badeværelse samt to gode værelser. Der er fra stuen udgang til egen aflukket og rummelig terrasse/gårdhave.
En lækker lejlighed med rigtig mange flotte og specielle detaljer!
Rummelig 3 værelses lejlighed, centralt beliggende i Nykøbing M. - kort afstand til gågaden.
Lejligheden indeholder entré, stort køkken med spiseplads, badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, stor dobbelt stue samt stort soveværelse. Der er tale om stuer/værelser i meget god størrelse.
Rummelig 3 værelses lejlighed, centralt beliggende i Nykøbing M. - kort afstand til gågaden.
Lejligheden indeholder entré, stort køkken med spiseplads, badeværelse, stor dobbelt stue samt stort soveværelse. Der er tale om stuer/værelser i meget god størrelse.
Regulær 2 værelses lejlighed, med kort afstand til byens midtby!
Lejligheden indeholder entré, køkken i åben forbindelse med stue, soveværelse samt badeværelse.
Rummelig 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Nykøbing - tæt ved gågade, vandet m.v.
Lejligheden indeholder pænt, men mindre, køkken, stor stue, stort soveværelse samt stort badeværelse.
Regulær 1 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Nykøbing - lige ved gågaden. Lejligheden indeholder værelse/stue, ældre men funktionelt køkken og pænt badeværelse. Der er skabe i lejligheden samt hvidevarer. Ejendommen har kabel tv, Yousee. Perfekt til studerende, som gerne vil bo centralt!
Hyggelig 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed i midtbyen.
Indeholder stue, mindre men pænt køkken, soveværelse med skabe samt pænt nyere badeværelse. Der er udsigt til vandet og udsigt mod gågaden.
Flot og central beliggende lejlighed, med masser af plads: Lejligheden indeholder entré, soveværelse med udgang til mindre altan, nyere køkken med kombi vaske- tørremaskine, to gode og rummelige værelser, stor og lys stue.
Alt i alt en flot og rummelig lejlighed!
Hyggelig 3 værelses lejlighed, med central beliggenhed.
Indeholder entré, 2 mindre værelser samt mindre opbevaringsrum, pænt badeværelse samt køkken i åben forbindelse med stue. Der er skråvægge i lejligheden.
Hyggelig 2 værelses lejlighed med central beliggenhed i midtbyen!
Lejligheden indeholder pænt men mindre køkken og pænt men mindre badeværelse, hyggelig stue samt mindre soveværelse med fast skab (der kan være en 3/4 seng som maksimum). Der er skråvægge i lejligheden.
Der er kabel tv i ejendommen.

Pæn stuelejlighed med central beliggenhed i Nykøbing M. - tæt på gågaden, havnen m.v.
Lejligheden indeholder bl.a. pænt køkken i åben forbindelse med stue, nyere badeværelse samt stort soveværelse med faste skabe. Der er rigeligt plads til f.eks. et kontorhjørne, i det store soveværelse.
Regulær 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Hobro midtby.
Lejligheden indeholder entré, pænt badeværelse, pænt køkken i åben forbindelse med stue samt soveværelse med skabe. Lejligheden fremtræder i pæn stand.
Pæn og regulær 2 vær. lejlighed, med central beliggenhed i gågaden. Lejligheden indeholder bl.a. pænt køkken og bad, stue og soveværelse. Forhør venligst nærmere.
Regulær og rummelig 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed i gågaden.
Lejligheden indeholder entré, pænt badeværelse, pænt køkken i åben forbindelse med stue samt soveværelse med skabe.
Flot og rummelig 3 værelses lejlighed, med central beliggenhed i Hobro midtby.
Lejligheden indeholder bl.a. pænt køkken og pænt bad, stue samt værelser. Flot lejlighed med god beliggenhed. Der er parkerings areal i nærheden af ejendommen.
Pæn og regulær 2 værelses lejlighed, beliggende centralt i gågade systemet i Hobro midtby.
Lejligheden har pænt nyere køkken og pænt nyere bad, dejlig stue opdelt med bue samt stort værelse. Der er kabel tv i ejendommen. Forhør venligst nærmere.
Pæn og rummelig 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed ved gågaden i Hobro.
Lejligheden er beliggende på 1. sal og indeholder bl.a. pænt køkken og pænt bad, god stue samt værelse. Endvidere egen altan og flere flotte detaljer!
Forhør venligst nærmere.
Rummelig 2 værelses lejlighed, beliggende i rolige omgivelser i Hobro.
Lejligheden indeholder bl.a. stor stue, stor spisestue/spisekøkken, soveværelse samt badeværelse. Der er desuden en dejlig terrasse og egen indgang. Mulighed for at leje en garage i ejendommen.
Forhør nærmere.
Flot 3 værelses lejlighed, med attraktiv beliggenhed i Fritzehus - en markant og repræsentativ ejendom i Hobro midtby. Flot og regulær lejlighed, med masser af flotte detaljer.
Egen altan med god udsigt.
Regulær 2 værelses lejlighed, med central beliggenhed. Lejligheden indeholder pænt køkken og bad. Forhør nærmere.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

1/04 - 2019

BOLIGAREAL

66 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Garage - Have

PRISER

HUSLEJE

4.830 KR

FORBRUG

Varme: 550 KR

DEPOSITUM

14.490 KR

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Vestergade,

9500 Hobro