bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

16.900

Kr. / måned

3-værelses lejlighed i 1561 København V

Havneholmen, 1561 København V

16.900

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

92 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Moderne 3 værelses lejlighed 2 altaner!
I et skønt område ved Havneholmen, er denne lejlighed beliggende. Her har du mulighed for at flytte direkte ind i morderne lækre lejlighed, med en beliggenhed kun få kilometer fra Københavns centrum og lige ud til vandet. Lejligheden er en lys og imødekommende stor 3-værelses med en god solrig altan og udsigt til vandet. Denne skønne 3-værelses lejlighed på Havneholmen indeholder en stor stue og køkken alrum. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og tilhørende hårde hvidevarer. Fra stuen er der udgang til to solrige altaner og adgang til to gode soveværelse, hvor der i det ene er indbygget skabe. Badeværelset er lyst og lækkert med separat bruseniche og vaskesøjle. Arkitektur Havneholmens arkitektur er så unik, at flere magasiner og dagblade har fremhævet byggeriet, som noget af det bedste i Danmark og kaldt det for en boligskulptur på vandet. I februar 2009 vandt Sjælsø Bygherreprisen primært for vores spektakulære byggeri på Havneholmen. I august 2009 vandt Havneholmen The European Property Award i kategorien dansk boligbyggeri / arkitektur. Havneholmen er tegnet af Lene Tranberg fra arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg, som er kendt for sin nyskabende og originale arkitektur. Dette er også kendetegnende for Havneholmen, hvor der er en meget stor variation i facaderne, og hvor tagprofilerne stiger fra 5 til 8 etager ud mod vandet. For at opnå den unikke og havnenære beliggenhed er bebyggelsen tegnet som to U-formede karreer med indre gårde, som begge åbner sig mod havneløbet. De lyse pudsede facader danner et smukt syn omgivet af himmel, havn og have, hvor vinduesrammerne i teaktræ fremstår som en varm kontrast. Eksteriør Langs den brede promenade ud mod havnen kan du gå en tur og nyde udsigten over mod Havnestad og Sluseholmen. Promenaden bliver til et stræde, der fører ind til haven og den otte meter brede kanal. I bunden af haven er der passage ud til p-pladserne. De fleste biler sender vi dog under jorden i p-kældre. Du behøver heller ikke gå længere end få skridt, så kan du stikke fødderne i vandet fra havnebadet, som indrettes på en kunstig skabt ø i havnebassinet. Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser. Lejligheden er klar til overtagelse 01.07.2019. Husdyr: Spørg mægleren. *Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

9/06 - 2019

BOLIGAREAL

92 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Have

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

16.900 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

50.700 KR

FORUDBETALT LEJE

16.900 KR

Havneholmen,

1561 København V

NYHAVN, KØBENHAVN

Lejligheder i København

København er Danmarks hovedstad og er med 1.295.686 indbyggere (2017) landets største byområde omfattende 18 kommuner eller dele heraf. Centrum for byområdet udgøres af Københavns Kommune, der med 602.481 indbyggere (2017) er Danmarks mest folkerige kommune, og enklaven Frederiksberg Kommune med 105.037 indbyggere (2017).

I hele byregionen, (den 2.778 km² store Hovedstadsregionen), bor to millioner mennesker (præcist 2.027.628 pr. 1. januar 2016). Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Øresundsregionen dækker 20.649 km² i Danmark og Skåne og omfatter 4 mio. indbyggere (2017), heraf 2,7 mio. (2017) i Danmark.