Intet billede

18.500

Kr. / måned

3-værelses lejlighed i 1799 København

Thorvald Bindesbølls Plads, 1799 København

18.500

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

89 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Flot ny lejlighed i det attraktive område Carlsberg Byen.

Ejendommen her ligger ubetinget i det bedste område.

Rahbek Hus ll ligger i det nordlige hjørne af Carlsberg Byen helt op af Frederiksberg og den historiske Humleby samt tæt på den nye internationale Europa Skolen. Da projektet her blev sat til salg, lå købere i kø i flere dage inden for at sikre sig en af disse boliger.

Få en unik chance for at leje en af disse boliger - Kontakt Nordic Housing

Lejligheden her indeholder god entre med indbyggede skabe, 2 gode børneværelser samt stort masterbedroom med altan hvorfra de solrige morgentimer kan nydes.

Lækkert brusebadeværelse med vaskemaskine/tørretumbler samt gulvvarme.

Flot solrig stue og køkkenalrum i ét, alle hårde hvidevarer, udgang til solrig vestvendt altan.

Derudover depotrum i lejligheden.

Parkeringsmuligheder i flere af områdets parkeringskældre, hvor det er muligt at leje p-plads.

OM RAHBEK HUS II

Hvis I har børn, bliver Rahbek Hus II et rigtig dejligt sted at bo. De grønne områder er helt enestående i en by som København, og Thorvald Bindesbølls Plads med det bevaringsværdige Halmlageret bliver et rekreativt frirum med masser af plads til at udfolde sig. Her kører ingen biler, så det er bare at sende børnene ud at lege.

Den nærliggende Constantin Hansens Gade bliver også et sted, hvor børn og voksne mødes. Den bliver nemlig indrettet til ophold, leg og aktiviteter for bykvarterets beboere. Gaden munder ud i Købkes Plads – et centralt samlingspunkt i Carlsberg Byen med caféer, indkøbsmuligheder, amfi og masser af byliv.

Lyse lejligheder i rolige omgivelser

Lejlighederne i Rahbek Hus II varierer fra 52-157 m2, fordelt på 2-6 værelser. De er indrettet med fokus på at udnytte pladsen. Der er masser af lys og udsigt fra alle lejlighederne. Lejlighederne over stueetagen har alle en rummelig altan, og de fleste har endda to. Haverne vender mod syd og har udsigt til både grønt og Humleby. Der er gode muligheder for parkering i en af Carlsberg Byens mange parkeringskældre. Og der er selvfølgelig også tænkt på sikker cykelparkering i det nye bykvarter.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

14/05 - 2019

BOLIGAREAL

89 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Have

PRISER

HUSLEJE

18.500 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

55.500 KR

FORUDBETALT LEJE

18.500 KR

Thorvald Bindesbølls Plads,

1799 København

NYHAVN, KØBENHAVN

Lejligheder i København

København er Danmarks hovedstad og er med 1.295.686 indbyggere (2017) landets største byområde omfattende 18 kommuner eller dele heraf. Centrum for byområdet udgøres af Københavns Kommune, der med 602.481 indbyggere (2017) er Danmarks mest folkerige kommune, og enklaven Frederiksberg Kommune med 105.037 indbyggere (2017).

I hele byregionen, (den 2.778 km² store Hovedstadsregionen), bor to millioner mennesker (præcist 2.027.628 pr. 1. januar 2016). Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Øresundsregionen dækker 20.649 km² i Danmark og Skåne og omfatter 4 mio. indbyggere (2017), heraf 2,7 mio. (2017) i Danmark.