bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

14.500

Kr. / måned

3-værelses lejlighed i 2300 København S

Robert Jacobsens Vej, 2300 København S

14.500

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

95 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Lejligheden
Lejligheden fremstår i klassiske og tidssvarende materialer. Køkkenet indeholder lyse elementer, flot træbordplade og byder på indbyggede hårde hvidevarer. Stue og køkken ligger i forlængelse af hinanden, så du får et stort, åbent rum. Badeværelset er praktisk med gulvvarme, indbyggede spots, separat bruseniche samt vaskesølje.
Det er muligt at ansøge om husdyrstilladelse i alle vores lejemål.
NB: billederne viser ikke den eksakte lejlighed, men er i stedet billeder fra en lejlighed med samme planløsning og i samme stand. Der kan forekomme mindre variationer i vindues-, altan- og radiatorplaceringer mellem boliger af samme type. Desuden kan udsigten variere, hvis typebilledet er taget fra en etage lidt højere oppe eller længere nede end den pågældende lejlighed. Derfor kræver vi altid, at du skal med ud på en fremvisning inden du kan underskrive en lejekontrakt, så du er helt sikker på, hvad du får.
Ejendommen
Stævnen ligger i den sydligste ende af Ørestad med frit udsyn til det fredede område ved Kalvebod Fælled. Bebyggelsen er omgivet af vand mod øst og syd, hvilket afgrænser ejendommen mod Fælleden. Stævnen er lys og moderne i sit udtryk med hvidpudsede facader. Rammerne omkring altanerne er med til at udtrykke boligernes placering og individualitet. Disse fremstår i stål med partier i træ, der er med til at give et varmt og imødekommende, arkitektonisk udtryk. Ejendommen, der er opført i 2006, byder desuden på blandt andet fælles tagterrasse, kameraovervågning, legeplads i gården, elevator i alle opgange, depotrum, dørtelefon med kamera, affaldsskakt og mulighed for aflåst cykelparkering i kælderen.
Omgivelser
Ørestad Syd er Københavns nye grønne bydel omgivet af natur og vand - og med en god blanding af boliger, erhverv, uddannelse og kultur. Området er kendetegnet ved sammenstødet mellem moderne arkitektur og Kalvebod Fælleds vidtstrakte natur. Kvarteret er i konstant udvikling og de tusindvis af nye beboere er med til at gøre Ørestad Syd til en bydel fuld af liv og aktivitet. Selvom den fredede natur ligger lige i baghaven, er man som beboer i Ørestad Syd meget tæt på Københavns midte og puls. På cykel eller med metro kan du være på Christianshavn på 11 minutter eller på Nørreport St. på 14 minutter. I Ørestad Syd har du dog adgang til alt hvad hjertet begærer, uden at forlade kvarteret. Foruden den storslåede natur, har du Danmarks største shopping center, Field’s, store kulturoplevelser i Royal Arena, caféliv, sportsklubber, skoler, børnehaver og indkøbsmuligheder lige uden for døren.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

17/06 - 2019

BOLIGAREAL

95 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Elevator - Have - Kælder

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

14.500 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

43.500 KR

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Robert Jacobsens Vej,

2300 København S

NYHAVN, KØBENHAVN

Lejligheder i København

København er Danmarks hovedstad og er med 1.295.686 indbyggere (2017) landets største byområde omfattende 18 kommuner eller dele heraf. Centrum for byområdet udgøres af Københavns Kommune, der med 602.481 indbyggere (2017) er Danmarks mest folkerige kommune, og enklaven Frederiksberg Kommune med 105.037 indbyggere (2017).

I hele byregionen, (den 2.778 km² store Hovedstadsregionen), bor to millioner mennesker (præcist 2.027.628 pr. 1. januar 2016). Den danske hovedstad er desuden grænseby og centrum for Øresundsregionen, som er Nordens største metropolregion. Øresundsregionen dækker 20.649 km² i Danmark og Skåne og omfatter 4 mio. indbyggere (2017), heraf 2,7 mio. (2017) i Danmark.