bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

16.625

Kr. / måned

3-værelses lejlighed i 2600 Glostrup

Stadionvej, 2600 Glostrup

16.625

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

133 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Nye, eksklusive lejelejligheder med altan/terrasse
Skøn beliggenhed ved Egeparken
Velkommen til Egehusene som er et nyt, attraktivt lejlighedsområde med stilrene boliger i høj kvalitet. Med adresse i Egehusene bliver du en del af Glostrups veletablerede Stadionkvarter med en skøn kombination af by og natur. Egeparken ligger som nærmeste nabo, og centrum af Glostrup ligger en kort cykeltur herfra.

Egehusene er nyopførte lejligheder, og du kan derfor se frem til at flytte ind i et helt uberørt hjem, hvor du er den første til at benytte køkkenet og den allerførste til at drikke morgenkaffe på altanen.

Det er muligt at vælge mellem to- til fireværelseslejligheder, hvor de mindste er 77 kvm og de største er 133 kvm. Uanset hvilken størrelse lejlighed du vælger, er de alle indrettet,
så du får optimalt lysindfald og en veldisponeret planløsning med et rummeligt køkken/alrum. Det er desuden et ekstra stort plus, at alle boliger har direkte udgang til en privat altan eller terrasse.

I Egehusene fungerer de private og fælles udendørsrum som en naturlig forlængelse af hjemmet. Der er fantastiske muligheder for at nyde livet under åben himmel på din egen altan, på den store, fælles tagterrasse eller på de grønne plæner lige udenfor hoveddøren.

Materialerne er udvalgt med øje for holdbarhed, anvendelighed og ikke mindst det æstetiske udtryk i en lys og nordisk stil på tværs af alle lejlighederne.

Køkkenet er et stilfuldt HTH-køkken med integrerede hårde hvidevarer i god og energirigtig kvalitet fra Siemens. På badeværelset får du ligeledes en lys og elegant indretning med lyse klinker og miljørigtige materialer af høj kvalitet. Alle rum opvarmes af gulvvarme, der giver en komfortabel varmefordeling og en meget indretningsvenlig bolig, hvor der ikke skal tages hensyn til placeringen af radiatorer.

I kan se frem til at blive en del af et etableret nabolag med en god blanding af folk i alle aldre. Der er let og bekvem adgang til alle byens muligheder og aktiviteter, og du får et eftertragtet nærmiljø med gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, idrætsfaciliteter, skole, daginstitutioner og meget mere.

Egehusene er opkaldt efter Egeparken, der grænser op til de nye lejligheder. Parken er en af byens grønne oaser med fantastiske rammer om både leg og afslapning, og de rekreative omgivelser byder bl.a. på en klatreskov til de særligt aktive.

Skal du en tur til København er det blot at cykle de få minutter, det tager til Glostrup Station, hvorefter du står du i hovedstaden på mindre end 20 minutter. Du kan også glæde dig til den kommende letbane, der vil gøre infrastrukturen i området endnu bedre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Egehusenes unikke rammer med en bolig og beliggenhed helt i top.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

24/05 - 2019

BOLIGAREAL

133 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

16.625 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

49.875 KR

FORUDBETALT LEJE

49.875 KR

Stadionvej,

2600 Glostrup