bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

8.542

Kr. / måned

3-værelses lejlighed i 5230 Odense M

Cortex Park, 5230 Odense M

8.542

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

82 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

OMRÅDET Lækre nyopførte boliger i Odense. I det attraktive og nye campusområde Cortex Park, ved Syddansk Universitet i Odense, ligger de nyopførte lejligheder. De er delevenlige, og ideelle for studerende og unge par. Ejendommen, som er i 5 etager, har 96 lejemål fordelt på 2,3 og 4 vær. lejligheder. Til alle lejligheder medfølger alt i hårde hvidevarer samt eget depotrum i kælderen. Der er elevator i ejendommen, moderne renovationssystem, cykelparkering samt mulighed for leje af parkeringsplads i P-kælderen under ejendommen. Alle lejlighederne fra 1. sal og op efter har egen altan. Derudover er der to store tagterrasser med fantastisk udsigt udover området og med udsyn til skov, sø og fællesarealer. Lejlighederne ligger i et af Odenses mest attraktive studieområder, med kort afstand til Odense Universitets forsknings- og studiemiljø, det nye OUH, gode sportsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Netto er åbnet i området med en gåafstand på blot 2 min.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

17/06 - 2019

BOLIGAREAL

82 m2

LEDIGT

Fra d. 15/07 - 2019

BOLIGFORHOLD

Delevenlig

FACALITETER

Altan - Elevator - Kælder

PRISER

HUSLEJE

8.542 KR

FORBRUG

DEPOSITUM

25.626 KR

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Cortex Park,

5230 Odense M

BYENS BRO, ODENSE

Lejlighed i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 176.683 indbyggere (2017).
Byen ligger ved Odense Å, cirka 3 kilometer syd for Odense Fjord.

Odense er stiftsby og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt. Selv om Odense ikke er hjemby for administrationen i Region Syddanmark, er byen den suverænt største i regionen.

Odense har Danmarks næststørste hospital – efter Rigshospitalet – Odense Universitetshospital (OUH). Den er hovedby i Odense Kommune.