bolig

11.475

Kr. / måned

3-værelses lejlighed i 8000 Aarhus C

Dirch Passers Gade, 8000 Aarhus C

11.475

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

81 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Trianglen er en arkitektonisk smuk karrebebyggelse ved det gamle godsbaneareal. Lejlighederne beliggende på Dirch Passers Gade og byder på både 2-værelses, 3-værelses og 4-værelses boliger.

Trianglen ligger i hjertet af Aarhus nye kreative brokvarter, Trekanten. Her kommer du til at bo tæt på Aarhus midtby, indkøbsmuligheder samt uddannelsessteder, som danner de bedste rammer for en hverdag, uanset om du er single, studerende, et par eller en familie.

Boligerne fremstår indbydende med store vinduesparter, lyse trægulve og et fantastisk lysindfald. Ydermere har lejlighederne sydvendte altaner, hvor solen kan nydes langt ud på aftentimerne. Alle lejligheder har gulvvarme overalt og én eller to altaner. Dertil en funktionel indretning med entré, værelser, badeværelse og køkken/stuealrum. Køkkenet står stilrent med hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er grå klinker med hvide vægge samt med vaskesøjle. Indretningen er delevenlig og alle kvadratmeterne er godt udnyttet.

Fra begge opgange får du, som kommende lejer, direkte adgang til den store fælles tagterrasse samt orangeri, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Godsbanen. Gårdrummet i Trianglen etableres, så det indbyder til fællesskab og leg for både børn og voksne.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

2/06 - 2019

BOLIGAREAL

81 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

BOLIGFORHOLD

Delevenlig

FACALITETER

Altan

PRISER

HUSLEJE

11.475 KR

FORBRUG

Varme: 608 KR

DEPOSITUM

34.425 KR

FORUDBETALT LEJE

11.475 KR

Dirch Passers Gade,

8000 Aarhus C