bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

9.750

Kr. / måned

3-værelses lejlighed i 8000 Aarhus C

Valdemarsgade, 8000 Aarhus C

9.750

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

872 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Nyistandsat 3 værelses lejlighed med en rolig men meget central beliggenhed på Valdemarsgade, hvor indre by grænser op til Frederiksbjerg. Ejendommen ligger lige ved Scandinavian Center og musikhuset med få hundrede meter til banegården og strøget.
Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejendom fra 1987 og hvor samtlige lejemål er gennemgribende renoveret. Ejendommen har gode udendørs fællesarealer med en pæn gård og grønne arealer. Der er i ejendomskomplekset elevator mellem etagerne, aflåst cykelparkering, et pænt og funktionelt fællesvaskeri og opbevaringsrum i kælderen til alle lejemål.
Der er derudover mulighed for at leje p-plads i tilknytning til ejendommen.
Selve lejligheden er beliggende på 1. sal og består af en stor entré med god plads til overtøjet og indbygget garderobeplads. Herfra adgang til et stort badeværelse med mørkegrå klinker på gulvene, hvide badeværelseselementer og bruseniche samt til det ene af lejlighedens 2 værelser med indbyggede skabe. Fra entreen også adgang til køkken og stue i ét. Selve køkkenet er naturligt placeret i et indhak af stuen, så der overlades god plads til spiseplads og dagligstue. Et stort vinduesparti for enden af stuen yder desuden et fint lysindfald til rummet. Selve køkkenet er med elemenenter i lyst træ og med lysegrå laminatbordplade. Der er opvaskemaskine, køle-/fryseskab, glaskeramisk kogeplade, emhætte og indbygget ovn integreret i køkkenet, alle i rustfrit stål. Det sidste af lejlighedens værelser ligger i forlængelse af køkkenet. Her er igen et stort vinduesparti med godt lysindfald og stort indbygget skab.
Lejligheden udlejes fra 1. marts 2019.
A conto varme: 350 kr. pr. mdr.
A conto vand: 200 kr. pr. mdr.
Vaskeri betales efter forbrug.
Lejer sørger selv for el, TV og internet.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

25/06 - 2019

BOLIGAREAL

872 m2

LEDIGT

Fra d. 1/07 - 2019

FACALITETER

Elevator - Kælder

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

9.750 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

Ikke oplyst

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Valdemarsgade,

8000 Aarhus C