bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

6.474

Kr. / måned

3-værelses rækkehus i 9460 Brovst

Teglvænget, 9460 Brovst

6.474

Kr. / måned

3 Værelser

1 Toilet

86 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aalborg eller omegn.
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Afdelingen er delt over 6 byer, nemlig Tranum, Halvrimmen, Arentminde, Skovsgård, Øland og Brovst.

Boligerne ligger ca. 35 km. fra Aalborg, tæt ved Fosdalen og ca. 3-6 km. fra Vesterhavet i meget naturskønne områder.

Tranum:
Rækkehusene i Tranum ligger i udkanten af Tranum by, som har et godt landsbymiljø, skole indtil 6. kl., legestue, fritidsordning, spejderkorps, gymnastikforening, brugs, m.v. Der er 6 stk. 3-vær. Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. I afdelingen er der et fælleshus. Yderligere er der 2 stk. ældrevenlige 2-vær. Byggeriet er fra 1993. Derudover er der i 1995 opført 4 stk. 1-plans rækkehuse på Stærevej, som er bygget i naturlige materialer. Til hver bolig er der have med terrasse. I de 2-vær. er der indbygningsovn, bordkomfur og emhætte. A´conto varme betales direkte til Tranum Fjernvarmeværk.

Halvrimmen:
Rækkehusene i Halvrimmen ligger centralt i Halvrimmen, som har et godt landsbymiljø med gode busforbindelser til Brovst og Aalborg<(>,<)> købmand og sportshal, børnehave m.v. Boligerne er 1-plans rækkehuse med tilhørende udhus. Byggeriet er fra 1995 og bygget i naturlige materialer. Til hver bolig er der have med terrasse. Der betales a`conto vand til udlejer. A´conto varme betales direkte til leverandør.

Brovst:
Boligerne i Brovst ligger meget centralt i byen med 500 m. til brugs, bank, posthus, bibliotek m.v. Der er 1-plans rækkehuse samt etagebyggeri på Teglvænget. Til rækkehusene er der tilhørende have med udhus. Byggeriet er fra 1994 og er bygget i naturlige materialer. Til afdelingen hører et fælleshus. Forbrug betales direkte til leverandør. Der er antenne med modtagelse af DR og TV2, som betales direkte til leverandør. Boligerne er udstyret med elementkøkken med bøgefinér, komfur og emhætte.

Ungdomsboligerne ligger på 1. sal i nr. 45. De har fritliggende hanebånd og loft til kip. Der hører depotrum til. Der er installeret hvidt HTH-køkken med kogeplader, køleskab og emhætte.

Øland:
Boligerne på Birkefredsvej i Hammershøj er alle 3-vær. familieboliger på 83 m2. Der er anlagt flisebelagt terrasse samt mindre haveanlæg. Til hver bolig hører et uopvarmet udhus. Der er hvidt HTH-køkken med komfur og emhætte. Der er antenne med modtagelse af DR1,TV2 samt radioantenneforhold.

Skovsgård:
Boligerne i Skovsgård ligger centralt til brugs, off. transportmidler, skole, hal, posthus, børnehave, kro m.v. Byggeriet er opført i 1998. Boligerne er 1-plans rækkehuse med have, terrasse og udhus. Boligerne er bygget i naturlige materialer. Boligerne er udstyret med Befas elementkøkken i bøgefinér, komfur og emhætte. Der er antenne med modtagelse af DR1 og TV2. Der er desuden mulighed for tilslutning til byens fællesantenne. El, varme og vand afregnes direkte til leverandøren.

Arentsminde:
Boligerne i Arentsminde ligger 300 m. fra bussen.
Byggeriet er opført i 1998. Boligerne er 1-plans rækkehuse med have, terrasse og udhus. Boligerne er bygget i naturlige materialer. Boligerne er udstyret med Befas elementkøkken i bøgefinér, komfur og emhætte. Der er antenne med modtagelse af DR1 og TV2. El, varme og vand afregnes direkte til leverandøren.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Rækkehus

INDRYKKET

7/04 - 2019

BOLIGAREAL

86 m2

LEDIGT

Fra d. 1/03 - 2019

BOLIGFORHOLD

Ungdomsbolig,Familiebolig

FACALITETER

Have

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

6.474 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

17.900 KR

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Teglvænget,

9460 Brovst