bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

22.500

Kr. / måned

4-værelses lejlighed i 2500 Valby

Gammel Jernbanevej, 2500 Valby

22.500

Kr. / måned

4 Værelser

1 Toilet

154 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Tæt på bylivet omkring København V og Valby, ligger den tidligere hestestald tilbagetrukket og privat med de store vinduer vendt ud mod fælles gårdhave med palmetræer. Beplantning og istandsættelse hensætter dig til et indeliv der hænger tæt sammen med et udeliv, da hele 4 dobbeltdøre i vinduespartierne fra gulv til loft kan åbnes ud mod gårdhaven. Ydermere en fransk altan samt rummelig altan på 1.sal og en delvist overdækket altan på 2.sal. Her er med andre ord rig lejlighed for at nyde livet ude som inde.

Du træder ind i en præsentable opgang med adgang til alle plan, her i stueplan finder du først det moderne badeværelse med brusebad, og fortsætter langs god skabsplads og videre ind i det åbne lyse køkken. 2 rum fortsætter stueplan med hhv. vaskefaciliteter, opbevaringsplads og evt. hobbyrum. Alle rum har som nævnt døre ud mod gårdhaven.

Der er gulvvarme i hele stueplan.

1.sal består af et stort lyst rum med en flot og funktionel porcelæns kakkelovn, fransk altan samt et godt soveværelse med god skabsplads og egen altan. Fra den rummelige stue er der åbent til 2.sals stue og lyset spredes helt unikt i flere plan.

2.sal er veludnyttet under det skrående tag og med loftsvinduer og buede vægge, er både det lille rum og den store stue noget helt særligt og uden mage. Fra stuen er der adgang ud til den delvist overdækkede træ beklædte altan.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

14/05 - 2019

BOLIGAREAL

154 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Have

PRISER

HUSLEJE

22.500 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

67.500 KR

FORUDBETALT LEJE

22.500 KR

Gammel Jernbanevej,

2500 Valby