Intet billede

16.900

Kr. / måned

4-værelses lejlighed i 3500 Værløse

Bøgehaven, 3500 Værløse

16.900

Kr. / måned

4 Værelser

1 Toilet

113 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Skøn 3-værelset lejebolig i Valby
Lejligheden er beliggende på 1. sal og med elevator i ejendommen, er der nem adgang til lejligheden. Lejligheden byder på 93 m2 og er indrettet således: Entre, med plads til overtøjet. Stor stue i åben forbindelse med køkken alrum, hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Fra stuen er der adgang til lejlighedens altan mod syd, med fin plads til terrasse møbler. Lejligheden har 2 gode soveværelser, som ligger i hver sin ende af lejligheden. Ydermere er der et godt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle (vaskemaskine & tørretumbler). Der er gode opbevaringsmuligheder via det tilhørende depotrum i lejligheden fra det ene værelse.

Bygningen er beliggende mellem Vigerslev Alléog Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund, som nu hedder ¨Brombærparken¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meters afstand. Gårdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.
Boligen er klar til overtagelse d. 1/3-2019

Husdyr er ikke tilladt i lejligheden.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

9/06 - 2019

BOLIGAREAL

113 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Elevator

PRISER

HUSLEJE

16.900 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

50.700 KR

FORUDBETALT LEJE

16.900 KR

Bøgehaven,

3500 Værløse