bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

12.600

Kr. / måned

4-værelses lejlighed i 8240 Risskov

Borresøvej, 8240 Risskov

12.600

Kr. / måned

4 Værelser

1 Toilet

108 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

RISSKOV ENGPARK
4 værelses lys og delevenlig gavllejlighed
Vi har nu muligheden for at udbyde denne skønne og lyse 4 værelses gavllejlighed på 1. sal til leje.

Boligen:
Lejligheden er indrettet som 4 værelses og er på i alt 108 kvm. Her er gode lysforhold samt velindrettede rum, og boligen fremstår moderne og tidløs. Boligen har en god altan med sol fra morgen til aften.

Man bydes først velkommen i en rummelig entrémed plads til fod- og overtøj. Hernæst lejlighedens køkken og stue i åben forbindelse, med hvide køkkenelementer fra Svane inkl. gode hårde hvidevarer. Her er lækkert og rummeligt badeværelse med plads til vaskemaskine & tørretumbler. Lejligheden er med gulvvarme i alle rum, og har et depotrum hvilket kan fungere som fx. opbevaring eller walk-in-closet. Til boligen er der 3 værelser hvori der er god skabsplads i det ene.

Der er elevator i opgangen som stopper på repos foran døren til lejligheden.

Området:
Særdeles attraktiv beliggenhed i det populære Risskov, kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture.

Bag ejendommen er der et dejligt gårdmiljø med en skøn fælles terrasse med plads til nærvær mellem beboerne. Her er også etableret lejeplads til de helt små.

Der er gratis parkering omkring bygningerne og flere muligheder for cykelparkering. Her er gode busforbindelser, og trinbrættet til den nye letbane ligger kun 300 meter fra ejendommen, så det bliver muligt at stå midt i Smilets By efter blot 10 min. Letbanen giver også nem adgang til Universitetet og det nye, store supersygehus i Skejby.

Rema1000 er ved at åbne supermarked ved indkørsel til området, så indkøb kan foretages indenfor gåafstand på 5 minutter.

Lejligheden er indrettet med mulighed for, at flere studerende kan dele. Den er således til ethvert behov både for unge, ældre og børnefamilier.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

9/06 - 2019

BOLIGAREAL

108 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

BOLIGFORHOLD

Delevenlig

FACALITETER

Altan - Elevator

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

12.600 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

37.800 KR

FORUDBETALT LEJE

12.600 KR

Borresøvej,

8240 Risskov