bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

9.295

Kr. / måned

4-værelses lejlighed i 8700 Horsens

Egedal, 8700 Horsens

9.295

Kr. / måned

4 Værelser

1 Toilet

113 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Dejlig 4 værelses lejlighed i Egebjerg.Boligen er energivenlig med ventilationsanlæg og gulvvarme (fjernvarme), som er med til at sikre et godt indeklima. Alle væggene i boligen er hvidmalede og i alle opholdsrum er der flotte laminatgulve med egetræslook og lyse Troldtekt-lignende lofter. Boligen er med 1 soveværelse, 2 værelser og køkken-alrum i åben forbindelse med stuen. Stort badeværelse, samt kombineret entré/bryggers.På badeværelse og entré er der grå klinker på gulvene. Boligen er indrettet med hvide HTH elementer, alt i hårde hvidevarer, faste skabe i alle værelser og velfungerende køkken/alrum med åben forbindelse til stue.
OMRÅDET
Egebjerg er kendt for et stærkt lokalmiljø med et aktivt foreningsliv. Her er bl.a. en af Danmarks største og mest aktive spejdergrupper, og den lokale idrætsforening tilbyder både håndbold, fodbold, badminton og gymnastik. Hvert år afholdes desuden byfest over flere dage med aktiviteter for alle aldersgrupper.
For børnefamilierne er der gode og trygge rammer i Egebjerg. Byen har egen daginstitution med plads til både vuggestue- og børnehavebørn, og få hundrede meter derfra ligger den lokale skole.Egebjergskolen er en stor og velrenommeret skole med ca. 550 elever fordelt på 0.-9. klassetrin. For skolens mindste elever er der desuden SFO-tilbud, der er placeret ifm. indskolingen.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

13/06 - 2019

BOLIGAREAL

113 m2

LEDIGT

Fra d. 1/09 - 2019

FACALITETER

Have

PRISER

HUSLEJE

9.295 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

27.885 KR

FORUDBETALT LEJE

9.295 KR

Egedal,

8700 Horsens