Privatlivs- og cookiepolitikHjemmesiden anvender cookies og indsamler persondata om IP, ID og din browser til statistik og marketingformål. Oplysninger videregives til vores samarbejdspartnere, der opbevarer og/eller tilgår oplysninger på din enhed med henblik på at vise tilpasset indhold, indholdsmåling, målgruppeindsigter og produktudvikling


Med din tilladelse kan vi og vores partnere bruge præcise geoplaceringsoplysninger og identifikation gennem enhedsscanning. Du kan klikke her for at acceptere vores og vores partneres behandling, som beskrevet ovenfor, og på vores politik sider


Læs mere her

Intet billede

10.450

Kr. / måned

4-værelses rækkehus i 5210 Odense NV

Rugårdsvej, 5210 Odense NV

10.450

Kr. / måned

4 Værelser

1 Toilet

118 m2

Tilladt

Beskrivelse

4-værelses rækkehus i 5210 Odense NV, udlejes snarest. Rækkehusets bebyggede areal er på: 118 m2. Rækkehuset indeholder flg. facaliteter: Køkken - Carport - Opvaskemaskine - Vaskemaskine - Entre - Hvidevarer - have. Huslejen er 10.450 kr. pr. måned.

Lås

Kontakt udlejer I DAG

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Rækkehus

INDRYKKET

4/12 - 2020

BOLIGAREAL

118 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Køkken - Carport - Opvaskemaskine - Vaskemaskine - Entre - Hvidevarer - have

PRISER

HUSLEJE

10.450 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

Ikke oplyst

FORUDBETALT LEJE

Ikke oplyst

Rugårdsvej,

5210 Odense NV

BYENS BRO, ODENSE

Rækkehus i Odense

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 176.683 indbyggere (2017).
Byen ligger ved Odense Å, cirka 3 kilometer syd for Odense Fjord.

Odense er stiftsby og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt. Selv om Odense ikke er hjemby for administrationen i Region Syddanmark, er byen den suverænt største i regionen.

Odense har Danmarks næststørste hospital – efter Rigshospitalet – Odense Universitetshospital (OUH). Den er hovedby i Odense Kommune.