bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

10.634

Kr. / måned

4-værelses rækkehus i 8340 Malling

Krekærlundsvej, 8340 Malling

10.634

Kr. / måned

4 Værelser

2 Toiletter

116 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

MALLING
Flyt i nyt og bo huslejefrit i 3 måneder
Ved indgåelse af lejeaftale nu, får du mulighed for at bo gratis i de første 3 måneder. Der betales depositum svarende til 3 måneders husleje samt 1 måneds forudbetalt leje ved underskrift på lejekontrakten. Herefter opkræves du først husleje efter 3 måneder. Lejer betaler selv forbrug fra indflytning i rækkehuset.

Attraktiv beliggenhed syd for Aarhus i udbygget boligområde med naturskønne områder med grønne arealer og stisystemer, nær skov og strand og samtidig kun 15 km. fra centrum i Aarhus og kun 30 minutter med letbanen. Malling udgør sammen med sine nabobyer et velfungerende samfund med institutioner, skoler og foreningsliv, som skaber fantastiske lokale rammer, og området henvender sig både til unge, ældre, enlige og børnefamilier.

Krekærlunden består af 37 rækkehuse. Alle boliger er i to plan med egen have og parkeringsplads, og de indeholder entré med skabsplads. Herfra er der adgang til lækkert, rummeligt badeværelse, hvor der er forberedt for installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler. Dejligt køkken-alrum med hvide kvalitetselementer fra Invita samt gode hårde hvidevarer som Siemens. Den lyse opholdsstue ligger i forbindelse med køkkenet, og herfra er der udgang til privat have med terrasse.

Første salen indrettes med stort repos, som er oplagt til arbejdsplads. Der er ovenlysvindue over trappe/repos, som giver et godt lysindfald. Herudover 2 gode værelser samt rummeligt soveværelse alle med faste skabe.

Husene opføres med røde mursten, tagpap og lavenergi vinduer i træ/alu. Der er ventilationsanlæg med varmegenindvinding, som fører frisk luft ind gennem boligen. Til hvert hus hører skur på 5 m².

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Rækkehus

INDRYKKET

9/06 - 2019

BOLIGAREAL

116 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Have

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

10.634 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

31.902 KR

FORUDBETALT LEJE

10.634 KR

Krekærlundsvej,

8340 Malling