bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

11.500

Kr. / måned

4-værelses rækkehus i 8541 Skødstrup

Rosenvænget, 8541 Skødstrup

11.500

Kr. / måned

4 Værelser

1 Toilet

122 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

Skødstrup
Arkitekttegnet 2-plans rækkehus med udsigt til Aarhus bugten
Denne velbeliggende grund har tidligere udgjort en rosenplantage, og netop det let skrånende terræn mod syd gør, at bebyggelsen får sit eget flotte og præsentable udtryk. Fra området er der udsigt over Aarhus bugten. Boligerne ligger særdeles centralt i Skødstrup by, i gåafstand til skolen, indkøb samt offentlig transport i form af busser og letbanen.

Boligerne opføres i gode gedigne materialer med et moderne udtryk og generelt i materialer med minimum af vedligeholdelse. De opføres med en lys teglsten fra Egernsund Tegl, træ/alu vinduer med lavenergiglas samt tagpap på taget. Hver bolig har to private havearealer. Et mod sydøst, hvor solen kan nydes hele dagen og et mod nordvest, hvor den sidste aftensol kan nydes. I forhaven er der desuden udhus. Til hver bolig hører egen parkeringsplads. Alle boligerne har et lavt energiforbrug, idet boligerne opføres i henhold til de nyeste krav til boligbyggeri (BR10).

Spændende bolig i 2 fulde plan, hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt. Alle husene opføres som halve dobbelthuse, hvilket giver luft og rum omkring alle boligerne. Boligen entreres via separat entré med plads til garderobe og med adgang til flot gæstetoilet. Fra entré føres man til boligens hjerterum – et dejligt lyst køkken/alrum fra Svane med hvide grebsfri elementer, corian bordplade, god skabsplads og kvalitets hårde hvidevarer. Her er åben forbindelse til opholdsstuen, hvilket giver gennemlys og et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Fra stuen er der udgang til sydvendt flisebelagt terrasse og have.

Via trappe føres man til boligens 1. sal, hvor ovenlyset giver et godt lysindfald. Her er børneafdeling med 2 rummelige værelser samt badeværelse med bruseniche og vaskesøjle og en forældreafdeling med soveværelse med walk-in. Fra begge værelser er der udsigt mod Århus Bugten. Boligen har flotte gulve i ask, og der er selvfølgelig gulvvarme. Der er ligeledes genvexanlæg, hvilket sikrer et godt indeklima.

Kontakt home for at høre nærmere om de spændende boliger.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Rækkehus

INDRYKKET

24/05 - 2019

BOLIGAREAL

122 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Have

PRISER

HUSLEJE

11.500 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

34.500 KR

FORUDBETALT LEJE

11.500 KR

Rosenvænget,

8541 Skødstrup