bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

18.500

Kr. / måned

5-værelses lejlighed i 2720 Vanløse

Vanløse Torv, 2720 Vanløse

18.500

Kr. / måned

5 Værelser

1 Toilet

135 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

5-værelses lejlighed i 3 plan på taget af Kronen i Vanløse
INDFLYTNINGSKLAR NU
Skøn indflytningsklar 5-værelses lejlighed med plads til den store familie eller studievennerne. Fra entreen er der adgang til et værelse samt til lejlighedens badeværelse der indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der trapper op til køkken/alrum og stue. Generelt hele vejen igennem lejligheden er væggene hvide, og sammen med de store vinduer føles boligen åben og lys. Køkkenet er udstyret med køle/fryseskab, kogeplade, ovn, opvaskemaskine og emhætte. I køkkenet er desuden god plads til at have spise afdeling, og et køkkenelement adskiller naturligt spisekøkken fra stuen. Fra køkken er der udgang til altan. Går man en etage op, findes 3 gode og meget lyse værelser.
Ca. 2 min. gang fra boligen ligger Vanløse station hvorfra der både kører Metro, S-tog og bus. Metroen kan tage dig fra Vanløse til Nørreport på 11 min.
Lejligheden er desuden beliggende få trappetrin fra et væld af indkøbs- og shoppemuligheder, caféer og restauranter og fitnesscenter i Kronen shoppingcenter. Biler kan parkeres i parkeringskælderen hvor der tilbydes 2 timers gratis parkering eller mulighed for at leje af p-plads på månedlig basis.
Lejemålet er uopsigeligt de første 12 måneder, herefter har man 3 måneders opsigelse. Husdyr er ikke tilladt.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Lejlighed

INDRYKKET

24/05 - 2019

BOLIGAREAL

135 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Have - Kælder

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

18.500 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

55.500 KR

FORUDBETALT LEJE

18.500 KR

Vanløse Torv,

2720 Vanløse