bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

9.700

Kr. / måned

5-værelses rækkehus i 8541 Skødstrup

Vosnæsparken, 8541 Skødstrup

9.700

Kr. / måned

5 Værelser

2 Toiletter

116 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

SKØDSTRUP
Rummeligt rækkehus med skøn have
Skønt 5 værelses rækkehus med ideel indretning for den pladskrævende familie eller de unge mennesker der ønsker at bo flere sammen.

Rækkehuset er opført i 2 plan. I stueetagen bydes du velkommen rummelig i entrémed plads til overtøj, fodtøj osv. Herfra er der adgang til det lyse køkken alrum hvor familien kan samles omkring spisebordet, eller i sofaen til en god fodboldkamp. Det er også i stueplan at boligens badeværelse er. Det er lavet med gulvvarme.

I stueplan findes også boligens første værelse. Dette er lige som alle andre værelser i boligen, udstyret med skabe til opbevaring af tøj osv.

Fra entréer der adgang til boligens første sal. Her er stort repos med opgang til rumligt loftrum. Ligeledes er det på førstesalen de 3 værelser samt toilet findes.

Til boligen hører sig en dejlig have i forlængelse af den store terrasse. Her er plads til både børn, trampolin osv. Der er også stort skur til boligen hvortil der er ført strøm. Her er plads til både cykler, fryser osv.

Til hver bolig hører sig enten parkering foran ejendommen eller for enden af rækken.

I området findes flere grønne fællesarealer som må benyttes af alle områdets beboere. I områdets ydrekant findes busstoppested, så adgang til Aarhus C og andre omkringliggende byer er lige ved hånden. Ligeledes får letbanen et stop i området, og indkøb er blot længere nede af vejen.

Kontakt home boligudlejning for yderligere information og fremvisning. Vi glæder os til at høre fra jer!

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Rækkehus

INDRYKKET

9/06 - 2019

BOLIGAREAL

116 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Have

PRISER

HUSLEJE

9.700 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

29.100 KR

FORUDBETALT LEJE

9.700 KR

Vosnæsparken,

8541 Skødstrup