bolig
bolig
bolig
bolig
bolig
bolig

5.900

Kr. / måned

5-værelses villa i 7620 Lemvig

Strøggade, 7620 Lemvig

5.900

Kr. / måned

5 Værelser

1 Toilet

159 m2

Ikke tilladt

Beskrivelse

SOLID OG VELHOLDT VILLA TÆT PÅ VESTERHAVET MED DEJLIG STRAND
Hyggelig villa - boligareal 159 m² i 2 plan med en dejlig, lille og ugeneret have med blomsterbede og hindbærbuske. Ramme er en hyggelig lille landsby med små 1000 indbyggere - her er skole, plejehjem, cykelsti til Lomborg, hvor børnehaven. Et hyggeligt lokalsamfund der glædelig tager imod nye mennesker. Lemvig - 10 km, Holstebro – 28 km, Struer – 24 km. I Ramme er togstation.
Ejendommen er særdeles attraktivt beliggende tæt på Vesterhavet og der kan man tage til stranden for at bade om sommer. Den smukke og barske natur kan blandt andet opleves på en gåtur langs stranden eller en cykeltur på stierne langs klitterne, der fører dig vidt omkring helt ude ved kysten.
Huset er opført i røde sten, med delvis nye plastik/trævinduer og nye døre. Huset opvarmes via en NY brændeovn ADURO og fjernvarme. I stueplan er huset indrettet med hele tre indgange - to entréer - det ene med opgang til 1.sal - den anden med adgang til bryggerset, hvorfra man også kan komme ind i huset. Nyt og rummeligt soveværelse. Husets badeværelse er med lyse klinker på varme gulvet, elementer med lyse låger, muret bruseniche med Ny Brusepanel. Flot køkken med massive låger og masser af skabsplads. Her er desuden plads til en mindre spiseplads. Fra køkkenet er der adgang til den ene af to stuer - denne ville være oplagt som spisestue og pejsestue. Dobbeltdør træder man ind i den store stue med brændeovn og to udgange til terrasserne - den ene ny overdækkede terrasse mod sydvest og den anden mod vest. 1.salen er indrettet med repos/gang, depotrum og to gode værelser - det ene værelse er med hyggelig overdækket altan. TO TERRASSER. Et ny laminatgulv i køkken og to entréer. Den 1 sal må fremlejes om sommer. TIL LEJE!
Huset er desuden sat til salg, og lejer skal derfor være indforstået med evt. fremvisning.

Lås

Kontakt udlejer GRATIS

Log ind

Log ind

BOLIGINFO

BOLIGTYPE

Villa

INDRYKKET

25/06 - 2019

BOLIGAREAL

159 m2

LEDIGT

Fra d. Snarest

FACALITETER

Altan - Garage - Have

BELIGGENHED

PRISER

HUSLEJE

5.900 KR

FORBRUG

Ikke oplyst

DEPOSITUM

18.000 KR

FORUDBETALT LEJE

5.900 KR

Strøggade,

7620 Lemvig